Vrachtwagenschade herstellen bij AAS

AAS schadeherstel kan schade aanpakken voor verschillende voertuigen. Als jij vrachtwagenschade hebt, kun je ook bij AAS terecht. Je kunt op elk moment contact opnemen met AAS schadeherstel, zodat je snel weet waar je aan toe bent. AAS pakt vrachtwagenschade aan met vakmanschap. Het personeel blijft kennis opdoen, zodat zij te allen tijde over accurate kennis beschikken en zodoende het herstelwerk innovatief aan kunnen pakken. AAS streeft naar optimale klanttevredenheid waarbij verwachtingen worden overtroffen. Vrachtwagenschade is hier dus zeker in goede handen. Behalve snel, vakkundig en klantgericht, is AAS ook betrokken. Het bedrijf neemt mens, milieu en maatschappij in acht in haar besluitvorming.

Voor ieder formaat vrachtwagen

Vrachtwagenschade is een uniek onderdeel van schadeherstel. Of je nu een grote vrachtwagen of kleine vrachtwagen hebt, bij AAS kunnen ze jouw vrachtwagenschade herstellen. Als je vrachtwagen minder dan 3500 kilogram weegt en bestuurd mag worden met een rijbewijs B, kun je bij alle 88 locaties terecht. Voor grotere vrachtwagens waar een rijbewijs C voor vereist is en die meer wegen dan 3500 kilogram kun je bij specifieke locaties terecht. Dit zijn de vestigingen in Druten, Eindhoven, Heerenveen, Hoogeveen, Limmen, Lochem, Nijverdal, Oldenzaal, Sint Oedenrode, Ter Aar, Westerhoven en Zundert. Ook met een zware vrachtwagen zijn er dus voldoende opties voor het herstellen van jouw vrachtwagenschade.

Stappen ondernemen

De eerste stap is het melden van vrachtwagenschade bij de verzekeraar of tussenpersoon. Vervolgens kun je de schade melden bij AAS via de website of de telefoon. Hierna wordt een afspraak gemaakt en krijg je op locatie te horen wat de kosten, reparatie en reparatieduur zijn. Bij een akkoord gaat het bedrijf aan de slag met het herstellen van jouw vrachtwagenschade. Bij oplevering is je vrachtwagen weer schoon.