kovdberg

Twintrailer ideaal voor jou!

Ben jij op zoek naar een handig en goede transporter? Neem dan een kijkje op Ko van Den Berg. Dit bedrijf heeft veel producten als het gaat om aanhangwagens en transporters zoals de twintrailer. Deze trailer heeft een paar hele goede voordelen en daarom is dit een goede keuze om aan te schaffen. Deze transporter is uniek in zijn soort. Het is een combinatie van een transporter en een kipper. Deze twintrailer maakt het mogelijk om verschillende materialen te laden, maar ook verschillende machines zeer gemakkelijk op de trailer te rijden.

Door het dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem heb jij de mogelijkheid om te kippen of te kantelen. De oprijhoek in de transporter functie is slechts 11 graden. Hierdoor kun je al het rollend materieel, tot 2400 kg. Comfortabel, snel en veilig laden en lossen. De kiphoek bij het achterover kippen is 55 graden. Door deze extreme kiphoek blijft er ook niets achter in de laadbak.

kovdberg

De achterkant kan gebruikt worden als laadklep, maar heeft ook de mogelijkheid om open te draaien zoals een deur. En onder de transporter zit standaard steunpoten die automatisch de grond raken, dit zorgt voor de veiligheid en je kan het nooit vergeten.

Je hebt verder  heel wat extra  opties om een twintrailer naar je eigen wens te maken. ben jij ge├»nteresseerd in dit product en wil jij hier graag meer informatie over? Neem dan een kijkje op de site of kom langs in de showroom in Utrecht.

Geef een reactie