Rijschool Westeraam

Ik was opzoek naar een goede rijschool met lage tarieven. Ik kwam toevallig een Facebook post tegen van het Westeraam. Op de Facebookpagina van het Westeraam waren erg veel goede reviews over deze rijschool te vinden. Veel leerlingen waren in een of twee keer afrijden geslaagd. Na een bezoek aan de website heb ik mezelf ook direct aan kunnen melden voor de proefles.

Waarom deze rijschool?

Op de Facebook pagina werd verwezen naar de website van de pagina van de rijschool. De rijschool bestaat al 18 jaar en alle rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring in het lesgeven van auto rijden. Ik vind het zelf ook erg fijn wanneer ik goed op kan schieten met mijn rijinstructeur en dit was na de eerste les al gelijk het geval. En de tarieven van deze rijschool zijn zeer aantrekkelijk in vergelijking tot andere rijscholen.

Wat heeft deze rijschool te bieden?

De rijschool biedt naast lesgeven ook de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. Ze bieden de mogelijkheid om je motor, auto en scooter rijbewijs te halen bij rijschool Westeraam. Ze geven je uitgebreid stap voor stap les om het voertuig onder controle te krijgen. Kortom is het echt een aanrader om hier je auto , motor of scooter rijbewijs te halen.