elektrische chopper

Elektrische chopper wint aan populariteit

Is het gebruik van een fiets net te zwaar, wanneer je de provincie Limburg wilt verkennen? Of ben je op zoek naar een uniek en avontuurlijk uitje voor jou en je familie? Het huren van een elektrische chopper kan in beide gevallen het overwegen waard zijn. Dit vervoermiddel, welke ook wel E-chopper genoemd wordt, wint de afgelopen jaren sterk aan populariteit. Je ziet het onder meer op de weg en bijvoorbeeld op de fietspaden, waar je dit vervoersmiddel steeds vaker tegenkomt. Het apparaat is niet alleen volledig elektrisch, maar ook nog eens hartstikke veilig door zijn stabiele ligging op de weg.  

elektrische chopper

Voordelen van een elektrische chopper 

Een elektrische chopper biedt verschillende voordelen. Reeds werd al genoemd dat het apparaat stabiel op de weg ligt, wat de kans op ongelukken sterk verkleint. Daarbij maakt het apparaat nauwelijks geluid, doordat deze volledig elektrisch is. Het betekent ook, dat de E-chopper milieuvriendelijk is. Uitstoot van schadelijke stoffen is er immers niet tijdens het gebruik van het apparaat. Om een elektrische chopper te mogen gebruiken, dien je te beschikken over een autorijbewijs of een brommercertificaat.  

Verschillende verhuurders in Limburg 

elektrische chopper

De groeiende populariteit van de elektrische chopper valt ook te merken aan het groeiende aantal verhuurders in Limburg. Er zijn inmiddels verschillende partijen die de E-chopper te huur aanbieden. Kijk bijvoorbeeld eens in Venlo, Panningen, Helmond en Belfeld. Het is verstandig om vooraf een paar van deze apparaten te reserveren. Zo weet je zeker dat ze nog beschikbaar zijn, wanneer je bij een verhuurder aankomt.