QSP

Een RVS slang voor verschillende toepassingen bestel je bij een specialist zoals QSP Products

Heb je voor een project een RVS slang nodig, breng dan eens een bezoek aan de showroom of de online winkel van QSP Products. Hier heb je namelijk de keuze uit slangen in verschillende materialen, afmetingen en van verschillende merken. Zo is er ook voor jouw project een passende slang te bestellen. Kun je advies gebruiken over welke slang het beste is voor het project dat er bij jou op de planning staat? Wacht dan niet langer en neem gerust eens een keer contact op met dit bedrijf. Door de jarenlange ervaring in het vak weten ze hier namelijk als geen ander wat de beste variant voor jouw situatie is.

RVS slang

Een slang van QSP Products met een temperatuurbereik van maximaal 150°C

Een van de meest populaire slangen uit het assortiment van QSP Products, is de variant met een rubber kern. Deze slang wordt ook wel een NBR slang genoemd. De slang is bestand tegen de meest hoge drukken en is bestand tegen temperaturen van maximaal 150°C. Voorbeelden van toepassingen waar je deze slang voor kunt gebruiken, is bijvoorbeeld een olieslang of een brandstofslang.

Ontdek de volledige collectie in de winkel of webshop van QSP Products

Siliconen

Naast bovengenoemde slang, heeft QSP Products nog veel meer soorten slangen in het assortiment opgenomen. Neem daarom eens een kijkje in de webwinkel van het bedrijf of breng een keer een bezoek aan de fysieke showroom. Deze showroom vindt je aan de Schutweg 25 in Waalwijk. Hier kunnen ze je goed adviseren over welke RVS slang het beste bij jouw project past.