Geweldige fiets

Duurzaam, veilig en toch stoer

Veel mensen zien een bakfiets als een beetje grote, onhandige fiets met een bak er aan vast. Met elektrische bakfiets van Dolly krijg je een heel ander beeld, zie je bakfiets rijden door het verkeer merk je al snel dat deze trendy en stoer is door het model en de kleuren. Want de fiets is in maar liefst 40 stoere kleurencombinaties beschikbaar, licht van gewicht en ontwikkelt en geproduceerd in Nederland van de beste materialen en componenten. Drukke wegen of een stil landweggetje, met deze bakfiets zoef je overal veilig over de weg.

Dolly-Bakfiets

Stel zelf de leukste combinatie samen

Het brede stuur en de ruime opstap maken het eenvoudig om de bakfiets te besturen, neem daarbij de wendbaarheid en je hebt de ideale combinatie voor een lange of korte rit. De bal van de elektrische bakfiets is gemaakt van dubbelwandig kunststof, gegarandeerd veilig dus. Ronde hoeken en brede randen kenmerken de bak waarin je ook kinderen kunt vervoeren, en natuurlijk materialen of andere spullen. Het model van de bak, en de fiets zorgt voor een eigentijdse en moderne uitstraling.

Groene bakfiets

Milieuvriendelijke materialen

Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen om het milieu te sparen, de bak is van materiaal wat je later kunt gebruiken voor andere doeleinden. Van het ontwerp tot de productie, alles wordt gedaan in Nederland. Een puur Hollands product kun je de elektrische bakfiets dan ook noemen. Heb je interesse om een proefrit te maken dan kan dit in je eigen omgeving bij je thuis. Maar ook in ons center in Utrecht ben je welkom om deze unieke bakfiets te ervaren.