Autorijles Lelystad

Ben je op zoek naar een rijschool voor autorijles in Lelystad

Bij Learn To Ride hebben ze de beste autorijles in Lelystad. Wanneer je kiest voor deze rijschool kies je voor kwaliteit en geweldige service. Neem dus vooral een kijkje!

Ervaren

Over autorijles in Lelystad

Je eerste rijles kan natuurlijk erg spannend zijn. Het is daarom zeer belangrijk dat je een rijschool vindt die goed bij je past. Daarom moet je kiezen voor Learn To Ride. Elke les duurt gemiddeld 90 minuten. Aan het begin van de les bespreekt je instructeur met jou wat op de planning staat. Dit brengt veel rust, omdat je een beetje weet waar je aan toe bent.

De rijinstructeur bereidt van te voren de les voor. Wanneer hij dit doet houdt hij rekening met waar je wel en niet aan toe bent. Je hoeft dus nooit iets te doen waar je niet klaar voor bent. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg flexibel. Wil je je focussen op bepaalde verrichtingen? Geen probleem. Bij elke les word je thuis (of ergens anders) opgehaald en na 90 minuten weer afgezet. Je kan ook van te voren aangeven wat je in de les wilt gaan oefenen en dan houdt de leraar daar rekening mee.

Lespakketten

Faalangst

De rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in het rijden met een leerling die faalangst heeft. Het is namelijk erg normaal. De instructeurs hebben een speciale aanpak om deze leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Instructeur Johan is expert op dit gebied dus ook jij kan slagen!

Spoedcursus

Het is ook mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Learn To Ride. De mensen die deelnemen aan deze cursus hebben vaak niet de tijd om wekelijks te rijden. Deze mensen willen vaak binnen een maand hebben. Tijdens deze cursus ga je aaneengesloten dagen meerdere lessen volgen. Binnen de kortste keren heb jij je rijbewijs.

Schrijf je snel in bij deze rijschool en rij binnen de kortste keren tussen de andere chauffeurs op de weg, succes!