Theorie

Autorijles in Arnhem na afstuderen

Nu ik afgestudeerd ben, is het tijd voor autorijles in Arnhem. Toen ik nog studeerde had ik een ov studentenkaart. Met het openbaar vervoer en de fiets kon ik overal komen waar ik heen wilde. Naar studie, vrienden, de stad, alles was prima met de fiets en de bus of trein te bereiken. Nu ben ik afgestudeerd en heb ik mijn ov kaart in moeten leveren. Bovendien heb ik nu een nieuwe baan die een stuk minder goed bereikbaar is met bus of trein en wat te ver is om te fietsen. Tijd om volwassen te worden en mijn rijbewijs te halen.

Autorijles in Arnhem

Autorijles in Arnhem bij Rijschool Snell

Omdat ik al een baan had, was het voor mij erg belangrijk om snel mijn rijbewijs te halen. Ik zocht dus autorijles in Arnhem waarbij de kon. Rijschool Snell adverteerde met snel je rijbewijs halen en bovendien ook tegen een scherpe prijs. Deze rijschool bestaat al 35 jaar en is dus ook zeer ervaren met het geven van rijlessen. Dat vond ik wel belangrijk omdat je dan weet dat ze een goede inschatting kunnen maken van wat jij kan en wat jouw behoefte is qua rijlessen. Mijn instructeur kon mij inderdaad erg goed aanvoelen en dat maakte het wel makkelijker. Zeker ook omdat ik vaak s avonds ging lessen omdat ik overdag moest werken in mijn nieuwe baan. De lange reistijd begon me op te breken, zeker in combinatie met rijlessen s avonds. Toch is dat ook direct een grote motivator om door te gaan en snel mijn rijbewijs te halen.

Rijbewijs

Examen doen

Inmiddels is mijn rijexamen aangevraagd bij het CBR. Voor de theorie ben ik al geslaagd, nu dus alleen nog het praktijkexamen. Als ik dat ook haal dan kan ik dus mijn rijbewijs ophalen. Een auto heb ik al gekocht dus zodra ik mijn rijbewijs heb en klaar ben met autorijles in Arnhem dan kan ik ook direct de weg op en met de auto naar mijn werk.