Autobekleding reparatie voor gaten en scheuren

Heb je schade aan je autobekleding? Dan is het zeker goed mogelijk dat je dit kunt laten repareren. Een autobekleding reparatie is snel geregeld en kan zelfs binnen een dag! Zo ziet jouw bekleding er weer uit als nieuw. Een gaatje of scheurtje in de bekleding van je auto kan zomaar ontstaan, maar het kan ook een andere oorzaak hebben. Er kan een brandende sigaret tegen de bekleding zijn aangekomen die brandgaatje veroorzaakt. Of wellicht is er iets scherps langs de bekleding gekomen en is er zo een scheurtje ontstaan.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een autobekleding reparatie nodig is. Wat belangrijker is om te weten is dat het ook snel opgelost kan worden. Een autobekleding reparatie is makkelijker te regelen dan je denkt!

Wanneer kun je voor een snelle autobekleding reparatie kiezen?

Om in aanmerking te komen voor een snelle reparatie van de autobekleding mag een gaatje in de bekleding niet groter zijn dan twee centimeter. Een scheurtje mag niet breder zijn dan 4 centimeter. Wanneer een gaatje of scheurtje nog klein is kan hier gemakkelijk iets aan gedaan worden.  Onder een gaatje of scheurtje in de autobekleding wordt eerst een stukje stof of leder geplaatst. Ook wordt er bepaald wat de kleur van de bekleding is om zo een perfecte match te creëren. Daarna wordt het gaatje of scheurtje gevuld met poeder waaraan lijm en ander materiaal aan worden toegevoegd. Zo wordt de bekleding weer gemaakt en zie je er niets meer van. Zo snel kan een scheurtje of gaatje in de bekleding hersteld worden!